Box Relax

28,00

In deze giftbox
Prepare to be inspired

Benamôr meu Amor
Miracle face cream

Ontdek het paradepaardje van Benamôr. De Miracle Face Cream bevat ontsmettende en zuiverende eigenschappen, die de huid egaliseren. Oneffenheden worden subtiel uitgedroogd, terwijl roosextract de huidtonus verbetert en het gezicht een rozige, stralende glow geeft. Het multifunctionele en vochtvasthoudende glycerine houdt de huid optimaal gehydrateerd gedurende de dag. Alle ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong en zijn van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is deze crème niet alleen handgemaakt, maar is het ook vrij van parabenen en petroleum en dermatologisch getest. Glow darling, glow!

Time to enjoy
and relax yeahh

Relax and unwind
Incense sticks

Uitzonderlijk zachte en poederachtig geurende incense sticks, subtiel en gemaakt met gemaakt met behulp van een revolutonaire techniek. Hierdoor is deze incence stick vrijwel rookloos, maar verspreidt zij wel een zachte en delicate geur in de omgeving.  Brandtijd van een stokje is circa 30 minuten.

Ieder pakje bevat 40 stokjes en een porseleinen mini wierookhouder.

Thee couture
White Bloom

Thee als couture. We drinken het natuurlijk omdat het gewoon de heerlijkste en meest gezonde drank is die er bestaat. Maar als het er dan ook nog eens uitziet als eye-candy zijn we helemaal gelukkig. Yeh Tea Food Couture is opgericht door de nederlandse Hsiu-Li Yeh, zij selecteert biologische losse chinese thee, combineert die met kruiden en specerijen en ontwerpt hiervoor sfeervolle verpakkingen. Wij kozen uit het rijke assortiment een aantal favorieten waaronder deze pracht: White Bloom met de smaak van Jamijn.

Neem de tijd om een grote pot thee te zetten en ga er eens goed voor zitten met leuk gezelschap. In een glazen pot ontvouwd deze kleine bundel van thee (gong yi cha- zeer vakkundig met de hand vervaardigd)  zich tot een exotische bloem. Het heeft een fantastische delicate aroma en de smaak van lelies en jasmijn is heerlijk zacht. Soms is dit alles wat een mens nodig heeft.

Strikje erom
Giftbox en kaart

Jouw met zorg uitgekozen cadeau verpakken wij tot perfectie. In een stijlvolle -en herbruikbare- doos die sluit met magneet verpakken wij de treasures in glinsterend vloeipapier met natuurlijk een mooi lint. Daarbij komt een kaart die je in de volgende stap van het bestelproces kan selecteren. Is het voor een verjaardag, collega, geliefde of om te bedanken? Selecteer je voorkeur, voeg een persoonlijke note toe en wij doen deze handgeschreven kaart bij de giftset.