Levering & retouren

Levering

The Treasure Hunters streeft ernaar een bestelling zo spoedig mogelijk -mogelijkerwijs de volgende werkdag- maar uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling af te leveren op het opgegeven adres.

Je verwacht dat je bestelling op een bepaalde dag en dan komt ‘ie niet. Terwijl wij toch echt hebben aangegeven dat je deze binnen de gestelde termijn zou ontvangen. Erg vervelend, want we gaan altijd zeer zorgvuldig met je bestelling om, dus vernemen wij het graag als er iets misgaat. Bel ons of stuur een mail dan gaan wij je pakket traceren.

retourneren

Toch niet helemaal tevreden met de ontvangen artikelen? Het terugsturen van een giftbox is natuurlijk mogelijk.

Bedenktijd (herroepingsrecht)
Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons melden dat je de bestelling toch niet wilt. Hiervoor stuur je ons een e-mail info@thetreasurehunters.nl. Na ontvangst van deze melding, krijg je van ons een retourlabel toegezonden.

Terugbetaling
Wij betalen je binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring het totale aankoopbedrag inclusief leveringskosten terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen terug met hetzelfde middel als waarmee jij betaald hebt, inclusief de standaard verzendkosten.

Behandeling bestelling
Je mag de ontvangen producten net zo behandelen als je in een fysieke winkel zou doen. Als het hiervoor nodig is de verpakking te openen, verzoeken wij je dit zo netjes mogelijk te doen.

Uitzonderingen
De volgende artikelen vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden:

Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;

Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;

Is het artikel bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht of wil je ruilen?
Wij doen uiteraard altijd ons uiterste best om je bestelling goed naar je op te sturen. Mocht het toch voorkomen dat je bestelling niet compleet of beschadigd is, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! info@thethetreasurehunters.nl tel 06 28359103.

Wij sturen je dan een retourlabel toe die je op je pakket kunt plakken en zo kosteloos kunt retourneren door dit af te leveren bij een POSTNL afgiftepunt.