MET liefde
SAMENGESTELDE GIFTBOXES

Hee welkom!
OUR STORY

Hee welkom!

Natuurlijk heb je ons gevonden, je bent tenslotte een Hunter.

Als het jouw missie is om een cadeau te geven, dan is het onze missie om dit zo origineel, mooi en uniek mogelijk te laten zijn.

Wij -Esther & Marian- komen door onze achtergrond en werk in de retail en online sales regelmatig in contact met de nieuwste brands, klassiekers en up and coming innovatieve ondernemers op het gebied van beauty, home, fashion, health. Items die met liefde en aandacht zijn gemaakt door producenten met passie voor hun vak.

​Wij hebben deze mooie labels voor je verzameld en samengebracht in zorgvuldig geselecteerde giftboxes.

Giftboxes for any reason, any season.

Onze treasures
Treasures met liefde en aandacht

Ieder product in onze giftboxes is door onszelf zorgvuldig geselecteerd en getest (een zwaar onderdeel van ons werk maar iemand moet het doen :-). Sommige producten ken je al maar de meeste zijn brand new, in ieder geval zal iedere box een glimlach op je gezicht toveren.

​De treasures worden met aandacht en liefde verpakt. Je mag van ons de service verwachten die wij zelf ook wensen en natuurlijk noteren wij jouw persoonlijke note op een handgeschreven bijgevoegde kaart.

Online geluk geleverd aan de deur!

​Liefs,
Esther & Marian

BE PRESENT WITH THE perfect GIFT

WANT HAPPINESS DELIVERED TO YOUR INBOX?

Van klassiekers tot passievolle nieuwe labels — wij stellen regelmatig nieuwe giftsets samen met onderscheidende producten. Schrijf je in en laat je inspireren.