Lissabon- Benamôr

Niets maakt ons blijer dan een citytrip, intens gelukkig worden we van heerlijk eten en struinen door authentieke wijkjes. Wij brachten een lang weekend door in Lissabon en hebben er weer een favoriet bij. Om het feest compleet te maken: het strand is ook nog eens dichtbij!

De voorpret alleen al is heerlijk en op zoek naar De HotSpots in town daar kan ik me al uren online in verliezen en aan verlekkeren…

Hunters on a beauty mission

Uren die ik helaas niet heb, dus stort ik me op mijn favoriete site voor dit soort uitjes: mooistestedentrips.nl. De bondige uiteenzetting van what to do & where to go geeft me in no-time een goed overzicht van de stad naar keuze.

Lissabon kun je grofweg verdelen in een aantal wijken: Alfama (oudste wijk met prachtige moorse delen), Bairro Alto (muziek, fado en barretjes aan kleine pleintjes), Belem (hip en ruig) en Baixa aan de rivier, ook wel gezien als het hart van de stad.

Hunters als we zijn waren we op een missie: een bezoek brengen aan Benamôr1925. Benamôr werd in 1925 in Lissabon opgericht door een apotheker die zelf cremes ontwikkelde. Zijn handgemaakte schoonheidsrecepten waren gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en werden in art-deco verpakkingen gepresenteerd. Het was meteen een hit!

Als de Belles van Lissabon er mee weglopen dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven dus hup: in gestrekte draf naar een van Portugal’s meest geliefde Beauty Brands. My oh my, wat een feest! Een winkel ingericht per productlijn op kleur en geur. Met verleidelijke verpakkingen en waar je van alles uit mag testen.

it’s a miracle!

En wat zagen wij daar? De Créme de Rosto Miracle Face Cream! Een wonder voor je gezicht? Dat moeten wij natuurlijk hebben. De crème helpt de huid egaliseren en puistjes voorkomen. Oneffenheden worden subtiel uitgedroogd, terwijl roosextract de huidtonus verbetert en het gezicht een rozige, stralende glow geeft. Glow ja ladies glow! En zijn we niet allemaal op zoek naar wat extra glans in het leven? Daarnaast  hebben alle ingrediënten een natuurlijke oorsprong, is het vrij van parabenen en petroleum en is het dermatologisch getest.

Naast deze crème hebben wij een nog uitgebreidere en mooie selectie gemaakt en zijn we heel blij dit mooie label te mogen toevoegen aan ons assortiment! Gelukkig staat Lissabon ook bekend om haar mooie port en goede wijnen dus konden wij deze nieuwe treasure feestelijk vieren.

Door deze kennismaking met Benamor kwamen we op het spoor van Babassu; city-spa’s met onderscheidende beautyproducten en winkels in Den Haag, Amsterdam, Leiden en Wassenaar. Zij voeren het merk Benamor voor Nederland, waardoor dit mooie merk ook hier verkrijgbaar is. Over deze samenwerking, hun prachtige winkels, behandelingen en de energieke ondernemers hierachter later meer.

 

LEES OOK