Hoe simpel kan het zijn

Ooit begonnen met haar blog ‘my new roots‘ is Sarah Britton inmiddels ook razend populair op instagram en haar kookboeken zijn een hit. Sarah hanteert het credo ‘je bent wat je eet’ en kookt met pure plantaardige producten de sterren van de hemel. De foto’s van haar site zijn absolute eye-candy en de vegetarische recepten zijn eenvoudig te volgen. Voor iedere dag van de week gezonde en kleurrijke gerechten!

Veggie darling

Nu moet je echt wel onder een steen hebben gelegen als het je ontgaan is dat vegetarisch eten The Hottest Foodtrend is, dus hebben we allemaal vleesvrije dagen ingesteld. Maar wees eens eerlijk; als je kijkt naar de meeste recepten zakt de moed je al in de schoenen. Toch? Al die soorten groenten, dat vele hak en snijwerk, kruiden die je alleen bij de meest exotische toko’s kan krijgen…laat maar.

Sarah beloofd in haar laatste kookboek dat de ingrediënten voor haar recepten bij de gewone supermarkt verkrijgbaar zijn, dat je geen uren in de keuken hoeft te staan en ze gebruikt simpele technieken. Wij hebben het uitgeprobeerd en na de uitroep van zoonlief “dit is de lekkerste soep ever” zijn we om!

Wij hebben het kookboek van deze heldin opgenomen in onze giftboxes. Samen met een mooie biologische olijfolie, sfeervolle servetten en meerdere luxe producten is dit een welkome giftset waar je iedereen blij mee maakt.

buy one give one

Daarnaast denken wij op alle fronten met je mee, natuurlijk kan je niet meer heen om producten ‘met een verhaal’ die worden geproduceerd in goede omstandigheden door bedrijven die een kans geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij bv aan notebooks gemaakt van gerecyclede jeans of het ‘buy one-give one’ principe waarbij je voor ieder ingekocht product een boek teruggeeft aan een kind in een ontwikkelingsland.

LEES OOK