een giftbox om verliefd op te worden

Grote en kleine geschenken

Prachtige samengestelde giftboxen met een persoonlijke handgeschreven boodschap op een liefdevol kaartje…wie wordt daar nu niet blij van? Met aandacht voor de verpakking en verzending, waar we met je meedenken of er toch niet een andere kleur geurkaars bijgevoegd moet worden, waar we een extra presentje toevoegen gewoon omdat we zo blij met je zijn. 

een giftbox waar je verliefd op wordt

Valentijnsdag komt er weer aan! Verwen je partner met een stoere set waar ook jij wat aan hebt. Want zeg nou zelf? Heerlijk verse koffie en zo’n gezellige borrelplank kan je zelf ook gebruiken. Hij blij, jij blij.

 

Geef je niet alleen iets aan je naaste geliefde maar denk je bij ‘houden van’ ook aan je moeder of allerliefste vriendin? Dan is deze giftbox echt iets voor haar: giftbox Enjoy. Neem je favoriete beautyproducten mee in deze zachte en aaibare toilettas van &Klevering, Lady Grey Tea van Yeh Tea en de vegan gluten vrije van chocolatier Emma van DamLekker uit Amsterdam. De box is een feest voor het oog en ruik heerlijk door het liefdevol handgemaakte zeepje het Portugese merk Benamore (natuurlijk en vrij van parabenen). De box is prachtig op kleur afgestemd en geloof ons: ook jij maakt hier goede sier mee.

een gift om te bewaren

Iets lekkers en iets kleins, iets liefs, iets wat niet zomaar weggegooid wordt maar wat gekoesterd gaat worden. Soms hoef je niet zo groots uit te pakken om te laten merken dat je aan iemand denkt.

Met deze giftbox Blue Note geef je een mooie notebook , heerlijke geurkaars Your Magic van Me&Mats, een handgemaakt zeepje van Bemor en potloden met lieve inspirational quotes.

Wij zijn hier om samen met jou die perfecte gift te verzorgen voor je geliefden.

LEES OOK