Een goede outfit is het halve werk

Ok. Sport. Een pijnlijk puntje. Ja we doen het. En nee, een grote hobby gaat het nooit worden. Tot we in de sportschool staan. Dan weten we het zeker, morgen ga ik weer….Want boy oh boy wat voelt een mens zich goed na gedane arbeid! De gelukshormonen stromen door ons lichaam (dat lichaam dat tussen nu en een paar dagen van deze workouts dan ook echt super gestroomlijnd zal zijn) en de goede voornemens dwarrelen door ons verhitte hoofd.

Image is everything

Geef nooit op is het credo. Ook al laten we deze goede voornemens soms voor wat ze zijn, uiteindelijk pakken we de draad weer op en blijven we bewegen. Maar dan het liefst wel in stijl. Een goede outfit scoren we bij H&M want echt; je squat gaat veel beter in die coole panterpant.

Toen Emma en ik dan ook het merk 24Bottles ontdekten wisten we dat we dit moesten toevoegen aan onze giftboxes! Met deze drinkfles in onze handen wordt de gang naar de sportschool een piece of cake…Nemen we de marble look, rose golden of matwitte fles mee? In de dubbelwandige clima bottles blijven je dranken zelfs uren warm (en uren koud). De urban bottles zijn ideaal om je koude drankjes in te vervoeren. Of neem de fles gewoon mee voor onderweg en naar kantoor. Deze beauties mogen gezien worden!

De mannen onder ons zullen ook blij worden van deze stijliconen, met hun houten look staan ze hun mannetje.

Of in matzwart…we kunnen geen genoeg krijgen van dit mooie merk dus hebben we vele uitvoeringen ingekocht.

En de fles hoeft natuurlijk niet mee naar de sportschool, wij hebben er al een goede toepassing voor gevonden:

LEES OOK