Laat de donkere dagen maar komen

Tja, het is gewoon waar. We’re suckers for trends. Niet dat we die klakkeloos volgen want er komt een tijd dat je WEET dat een broekrok je gewoon niet staat. Leuk als je benen hebt die tot je schouder reiken maar helaas…

dit maakt Een huis sfeervol

Nu de dagen weer korter worden -hoera de stofhopen vallen minder op en dat je niet zo heel goed door de ramen kunt kijken is ook wat minder erg- zet de donkere interieurtrend weer in. Warme kleuren, velvet stoffen, drukke prints en gouden accessoires met accenten die best iets buitenissigs mogen hebben is Da Bom. Het liefst klikken we richting interieurwinkel en gooien ons mandje vol met Farrow & Ball, (die kleuren oohhh doe mij een landhuis!) Designers Guild (laat me wonen in die site please) en huren we een team in om het huis een dramatic makeover te geven. Binnen 2 uur graag.

GOUDEN GLANS

Maar goed, we hebben door schade en schande en bijna bankroetjes geleerd dat we in het voorjaar alles weer fris-fris en licht willen en in de zomer moet die buitenkeuken er komen. Dus gaan we maar eens kijken naar wat we wel hebben en  passen we de trend aan aan ons interieur en niet andersom.

 

Waar je zeker inspiratie op kan doen -naast all time favorite pinterest & insta is in de grootstedelijke eetgelegenheden.  De nieuwste hotspots vind je op de site van Elle Eten wat weer een uitstekend excuus is om snel een nieuw restaurant uit te proberen. We moeten tenslotte op de hoogte blijven van what’s hot & not. Maar net zo lekker kan het zijn om thuis te blijven, vrienden uit te nodigen en te genieten van een weelderig gedekte tafel. Hier kan je uitpakken met de laatste trends zonder direct een compleet nieuwe inboedel aan te schaffen.

FEESTELIJK EN SFEERVOL

Zorg voor luxe servetten, bloemen, takken, veel kaarsen in mooie kandelaars en zet wat mooie karaffen en grote schalen op tafel.

De essentials om je sfeervol gedekte tafel een instant upgrade te geven hebben wij reeds voor je geselecteerd en samenbracht in luxe giftboxes die een feest zijn om te krijgen en te geven! Je kunt natuurlijk ook zelf een selectie maken maken uit alle mooie producten. Laat die donkere dagen maar komen, wij zijn er klaar voor.

LEES OOK