Let it Glow – Let it Wow by Pixi

Halloooo Lovelies ook getriggerd door de mooie glimmertjes op dit plaatje? Nou anders wij wel. Want matte lippen zijn hot & happening, de ogen mogen er uit spatten. Zeker rond deze tijd is het toch heerlijk om een beetje extra ‘sparkle’ toe te voegen aan de donkere dagen. Wij hebben een aantal prachtige make-up producten van het Engelse merk Pixi Beauty opgenomen en omdat toch iemand zich moet opwerpen als proefdier -gelukkig gebruiken ze die zelf niet- probeerden wij dit uit.

“meet me under the misstletoe”

Eerst natuurlijk een foundation en concealer op en onder het oog aangebracht en vervolgens wat magie toegepast met de Liquid Fairy Light BareBrilliance. Jaja meiden, dit wil je hebben! Geen plakkerig of zwaar gevoel op de ogen maar wel heel veel glitter en glans. Laat die kerst maar komen want met deze must-have heb je verder weinig nodig.

Liquid Fairy Lights BareBrilliance Pixi

het is niet moeilijk

Het mooiste is dan ook de rest van je make-up vrij naturel te houden. Zet een lijntje boven je wimpers met de Endless Silky Eye Pen in een heerlijke bronze kleur, teken je wenkbrauwen bij en breng ze in vorm met de transparante Brow Tamer en maak de ogen af met een de goede rijke mascara. Wij zijn behoorlijk merkvast met betrekking tot mascara maar de oude vertrouwde is nu toch echt van de troon gestoten door deze heerlijke volle Large Lash Bold Black.

Brow Tamer PixiLarge Lash Mascara Bold Black PixiEndless Silky Eye Pen BlackCocoa Pixi

Op de wangen een vleugje van de Multibalm wij hebben uitgezocht in de kleur Wild Rose. Een mooie naturelle tint die bij alle bovengenoemde producten goed aansluit en zorgt een frisse uitstraling. Deze kan ook op de lippen en geeft een mat effect. Ga je toch liever voor glimmende lippen (ik ik ik!) dan gebruik je een Lift Lift Max Sheer. Een lip lift? Deze lipgloss geeft een tintelend effect op de lippen, heeft een hydraterende en verzorgende werking en een frisse mint smaak. Was even wennen in het begin maar nu eet ik ze bijna op. Ook hier gekozen voor een zachte kleur die overal bij past.

Lip Lift Max Sheer Rose PixiMultiBalm Wild Rose Pixi

verzorgingsproducten

Maar Pixi heeft niet alleen maar make-up, deze uitgebreide collectie bevat ook verzorgingsproducten waar een aantal echte winners bij zitten; zo is de Glow Tonic een grote hit. Bij dagelijks gebruik zie je duidelijk verschil in de helderheid van je huid. Onzuiverheden verminderen, littekens vervagen, verwijde poriën verkleinen en de tekenen van huidveroudering verminderen. Je huid straalt en krijgt een mooie glow! Wij denken dat we maar eens wat van deze verzorgingsproducten moeten toevoegen aan onze collectie. Wat denken jullie?

 

LEES OOK