Een heerlijke herfst

Herfst: je kan er van gruwen of het omarmen. Wij doen liever dit laatste. Een heerlijke stoofpot in de oven, de favo playlist op repeat en wie wil er nog naar een zonnig eiland (nou ja, ok wij dan. Liefst Bali ofzo, verder geen hoge eisen ofzo hoor. Een hutje is goed. Met zwembad graag).

Maar altijd zon…nee! Niets mooier dan het wisselen van de seizoenen en de herfst met zijn diepe warme kleuren is de ultieme periode om lekker bij elkaar te kruipen. Met een glas rode wijn in de hand doen we net of we de regen niet zien.

mmmm lekker hoor

Dus nu we niet in tropische oorden zitten, maken we het hier gezellig. En bij gezelligheid hoort een mooi aangeklede borreltafel. Ja sorry hoor, we kunnen er niets aan doen. We weten echt wel dat je het ook -zeggenzedusdatzaldanwelzozijn- gezellig kunt hebben zonder wijn en voedsel maar dat zit niet helemaal in onze aard. Dus pakken we liever flink uit met bloemen, servetten en de mooiste serveerborden, glazen , mooie schalen en een tafel vol lekkers. Natuurlijk zouden we het liefst een volledig nieuw servies aanschaffen -nieuw seizoen, nieuwe kansen nietwaar?- maar om te voorkomen dat we met onze consumeerdrift eigenhandig deze planeet ten gronde richten huppelen we de tuin in, rukken wat blaadjes uit de grond en verzamelen lege flessen. Huphup even het mooiste laken gladstrijken, veeeeel kaarsen aan en voila: VTwonen is er niets bij.

 

servetten of serveerplank

We geloven niet dat er iemand is die niet van een borrelplank geniet! Dusss ga jij binnenkort naar een housewarming, verjaardag van broer, buurvrouw of lieve vriendin? Denk dan eens aan een cadeau waar ze direct de tafel mee kunnen vullen. Een kaasje, droge worst, pepermolen, wat verse noten, heerlijk  dipausje en doe daarbij -natuurlijk passend bij je budget- een ‘hoofdcadeau’. Denk hierbij aan een luxe mes, houten serveerplank, mooie servetten..

Bij ons vind je al een heerlijke giftbox gevuld met biologische olijfolie, servetten, pasta en -roze!- zout uit luxe grinder voor slechts 27 euro. Wil je liever losse producten bestellen ga dan naar –build your own box– en stel zelf een mooi pakket samen.  Of heb je  meerdere pakketten nodig om je collega’s of relaties te bedanken dan maken wij graag een advies op maat!

making memories

Laatst kwam ik weer eens onderstaande foto tegen, welke me herinnerde aan een heerlijke avond vol vrienden en voedsel. En misschien een beetje wijn. Maar dat ben ik vergeten :). Wat ik niet ben vergeten is de prachtig gedekte tafel, vol bloemen en kleur. Laat dit ons inspireren en vooral niet vergeten: cadeaus zijn leuk, er SAMEN van genieten nog leuker!

 

LEES OOK