Geef een cadeau van waarde

Je jarige zus, vriendin, afscheid van een collega. De aankomende housewarming van je nieuwe buren, de attentie die je nog wilt zenden aan je lieve ouders als dank voor het eeuwige oppassen… Vaak moet je snel-snel een cadeau bedenken tijdens je drukke werkzaamheden. Na ontvangst nog mooi inpakken en oh ja, je wilde er eigenlijk nog een lief kaartje bij doen maar die ben je vergeten…

 

Laat je inspireren

Jij weet ons te vinden. Want jij, Dear Treasure, bent een echte Hunter en maakt het jezelf iets makkelijker. Kies bij ons een reeds samengestelde treasurebox of stel deze zelf samen met een selectie van onze mooiste gifts.

Op de hoofdfoto een treasurebox waar we zelf erg blij van worden: met een bronze pencil voor gloedvolle blik van Pixi, heerlijke douchegel van Benamor en thee met de warme smaak pumpkin/cinnamon van Nicolas Vahe en handige stijlvolle theeinfuser.

Is dit een mooi cadeau voor je collega?

Is jouw collega een grote theeleut? Dan is deze giftbox echt iets voor haar: een boekje vol met thee inspiratie. Met fraai verpakte thee..nou ja eigenlijk geen gewone thee maar thee couture! Deze jasmijnbol opent als een prachtige bloem en is een feest voor het oog , smaakvol en heerlijk. Natuurlijk doe je dit niet dagelijks maar als je hier eens de tijd voor neemt, is dit zo’n instant geluksbooster. Met handige theeinfuser en handcreme van het Portugese merk Benamore (natuurlijk en vrij van parabenen). De box is prachtig op kleur afgestemd en geloof ons: ook jij maakt hier goede sier mee.

Mag het iets luxer?

Geef je een cadeau met een aantal collega’s of vriendinnen en kan je een iets uitgebreider cadeau schenken, denk dan eens aan deze treasurebox. Laat je niet misleiden door de naam, ook in het najaar een prachtig geschenk :)!

Mag het iets kleiner?

Ja, dat kan ook. Organiseer je een vrijgezellenfeest, een vriendinnendiner of kraamfeest? Heb je hier iets kleins maar liefdevols voor nodig? Laat ons met je meedenken. We komen vast op een leuk idee die we graag mooi ingepakt bij je afleveren. Zoals bv deze gouden trouwringen gemaakt van heerlijke chocola wat samen met een prachtig armbandje op de borden lag van de blij verraste dames tijdens het bridesmaide diner van Marijke.

 

Iet lekkers en iets kleins, iets liefs, iets wat niet zomaar weggegooid wordt maar wat gekoesterd gaat worden.

Prachtige samengestelde giftboxen met een persoonlijke handgeschreven boodschap…wie wordt daar nu niet blij van? Waar aandacht is besteedt aan de verpakking en verzending, waar we met je meedenken of er toch niet een andere kleur geurkaars bijgevoegd moet worden, waar we een extra presentje toevoegen gewoon omdat we zo blij met je zijn. 

En oh ja, wat ook belangrijk is voor ons en voor jullie lieve gevers: laten we voorbij gaan aan de weggooi cultuur. Koop liever iets van waarde, iets waar de ontvanger echt blij van wordt en waar jij als gever trots op kan zijn!

 

LEES OOK